fbpx

Equity Research of
Nordic Growth Companies

Written by 22:20 prospect

Join Emergers

Vår vision är att vara den ledande kontaktytan med kapitalmarknaden för små och medelstora bolag. Med en kombination av journalistisk, aktieanalys och en aktiv distributionsstrategi hjälper vi noterade bolag nå ut till tusentals investerare.

“Content marketing av equity stories till aktiemarknaden”

Att nå ut till nya investerare är för de allra flesta bolag förknippat med en kostnad. Det finns flera anledningar till att prislappen för små och medelstora bolag blir hög, och ofta kanske för hög, tex: 

  • att paketeringen inte är intresseväckande
  • kvartalsfokus på bankanalys
  • brist på storytelling
  • snävt fokus på pressmeddelanden 
  • att distributionen inte är effektiv
  • dyra IR/PR-aktiviteter
  • låg räckvidd på bankanalys, särskilt mot nya investerare

På Emergers använder vi en kombination av intresseväckande ekonomijournalistik, aktieanalys och en aktiv distributionsstrategi på sociala medier för att nå ut med budskapen om de bolag vi bevakar. 

Bevakningen sker i en mix av journalistiska artiklar, intervjuer med ledningen, videoreportage, event och fördjupande aktieanalys med prognoser och värderingsresonemang. Allt för att skapa en låg tröskel för investerare att lära sig om nya bolag, och samtidigt erbjuda möjlighet till fördjupning. 

För våra bolagskunders del erbjuder vi en tydlig paketering som omfattar både innehållsproduktion och distribution, med tydlig kontinuerlig avrapportering om spridning och räckvidd. Tack vare den intresseväckande utformningen på vårt material kan vi med små medel nå ut till tusentals intresserade investerare. 

Kontakta oss här för ett samtal om vad vi kan göra för ert bolag. 

Jonas Malmborg

Editor in Chief and Publisher
0739196641
jonas@emergers.se

Reach thousands of new investors 

 

For more about how your company can get noticed by thousands of new private and institutional investors, please fill out your contact details below

 

Be first to read new research on growth stocks